Dameskapsels 2013

Haar kapsels 2013
Mode trend voor vrouwen kapsels 2013 heeft als thema Retro look. Wil jij ook een Retro kapsel in 2013? Dan weet je zeker dat je hip bent. Er zijn natuurlijk veel meer haar trends in 2013. Hier een aantal voorbeeld kapsels die je als thema kapsels 2013 op straat kan tegenkomen.
Side-Pinned Wavy mode kapsel 2013
Side-Pinned Wavy

Een mix tussen de jaren 40 en jaren 70 van de vorige eeuw. Deze kapsel zie je nu veel op de catwalk en modeshows. Deze hoort zeker bij de trends dameskapsels 2013

Rockabilly mode kapsel 2013 vrouwen
Rockabilly

Dit gebeurt zelden, maar dit kapsel was eerst voor heren, en daarna volgde de vrouwen met deze kapsels. Het model is niet subtiel. Het model is moeilijk in stijl te houden. Maar zeker een stijlvolle kapsel voor 2013.

Brigitte Bardot Bouffant mode kapsel 2013
Brigitte Bardot Bouffant

Bijzonder glamour haar kapsel. Zorg wel dat je passende kleding erbij draagt. Want de kleding haar combinatie is lastig. Het is niet de alledaagse kapsel. Maar wel een fantastische mode kapsel.

bouncy mode kapsel 2013
Bouncy
Deze stijl laat zich sterk inspireren door de jaren ´70 van de vorige eeuw. maar kan goed samengaan met je 2013 haar style. Voor dit model moet je wel een beetje dun zijn, maar het werkt zeer goed met alle modekleuren van dit jaar. En onderhoud van het kapsel is niet moeilijk.

Kapsels 2013

In tegenstelling tot in jaren zal de haarkleur donkerder worden. Niet meer puur blond en licht bruin haar kleur in 2013. Gothic zwart is op zijn retour. Maar hey, ik wil niet de indruk wekken dat je in 2013 uitzien  moet zien als een rockzanger, ik zou zeggen dat je 2013 zou moeten zien als een donkere, koude gravin. De 2013 kapsel – blijft lang en goed. Haar dat wordt geïnd door de houders van tijdloos design, toont seizoen na seizoen vernieuwing op het podium mode, en dit lijkt geen duidelijke wijziging in het 2013 seizoen, een trend als gevolg van het opleggen van de internationale gateways met meer gewicht, op welke collecties worden getoond in het 2013 seizoen. Je moet in staat zijn om deze stijlen te herkennen in een grote verscheidenheid aan stijlen, van alle soorten kleding, ongeacht of ze casual of een stijlvol uiterlijk hebben.
Haar mode 2013 trends
Zoals eerder vermeld word dit seizoen echt populair en gaan we zeer verschillende stijlen zien. Elegantie, verfijning en frisheid van haar, ongeacht of de gemiddelde lengte of lang. Vrouwen die deze haat mode style volgen, Voelen inspireren om hun uiterlijk te verbeteren.
Kapsels 2013 mode haar style