Mode kapsels

Haar Mode 2013
Er zijn veel mode trend voor vrouwen kapsels 2013. Zo is er de Retro look. Wil jij ook een Retro kapsel in 2013? Dan weet je zeker dat je hip bent. Er zijn natuurlijk veel meer haar trends in 2013. Hier een aantal voorbeeld kapsels die je als thema kapsels 2013 op straat kan tegenkomen.
Side-Pinned Wavy mode kapsel 2013

Side-Pinned Wavy

Een mix tussen de jaren 40 en jaren 70 van de vorige eeuw.  Deze kapsel zie je nu veel op de catwalk en modeshows. Deze hoort bij de beter mode kapsels van 2013

 Rockabilly mode kapsel 2013 vrouwen

Rockabilly

Dit gebeurt zelden, maar dit kapsel was eerst voor heren, en daarna volgde de vrouwen met deze kapsels. Het model is niet subtiel. Het model is moeilijk in stijl te houden. Maar zeker een stijlvolle kapsel voor 2013.

Brigitte Bardot Bouffant mode kapsel 2013

Brigitte Bardot Bouffant

Bijzonder glamour haar kapsel. Zorg wel dat je passende kleding erbij draagt. Want de kleding haar combinatie is lastig.  Het is niet de alledaagse kapsel. Maar wel een fantastische mode kapsel.

bouncy mode kapsel 2013

Bouncy

Deze stijl laat zich sterk inspireren door de jaren ´70 van de vorige eeuw. maar kan goed samengaan met je 2013 haar style. Voor dit model moet je wel een beetje dun zijn, maar het werkt zeer goed met alle modekleuren van dit jaar. En onderhoud van het kapsel is niet moeilijk.