Gucci 2013 mode

Frida Giannini maakte haar debuut met haar Gucci Flora afdrukken. Ze was in New York om het te laten zien. De presentatie van een nieuw Gucci 2103 collectie met Flora-prints herinterpreteert ze dat op een nieuwe manier. Het was een leuke full-circle moment.

dameskleding Gucci - Online 2013 designjurkjes

Dameskleding Gucci 2013 jurkjes

2013 Mode
Giannini speelt een belangrijke rol de laatste tijd, en de nieuwe line-up is een waardige opvolger van de hit ze op had in februari. Er waren echo’s van de Milan Toon hier in een luipaard-motief zijde jacquard pyjama set en een Shirt-waist jurk met een jaren zeventig gevoel. Broekpakken in denim blauw en lavendel met langwerpige jasjes en laaghangende, magere fakkels.
Kleuren
Kleur is een van de grote boodschappen Giannini’s voor 2013. Deze kostuums met vaste tinten van geel, turkoois groen en framboos. Ze waren allemaal afgewerkt met uitgebreide juwelen versieringen bij de hals waardoor de werkelijke kettingen overbodig worden.
Bloemenprint
De echte ster van de collectie was echter de Flora-print. Net als zijn ontwerper. Giannini noemde het “af te werken,” wijzen op de zwarte en witte bloemen in tussen en achter de gekleurde decoratie. De bloemenmotief 2013 speelt een grote rol in het geheel.

Kleding 2013 Gucci - Online Gucci 2013 bekijken

Kleding Gucci - Bloemenprint 2013

Gucci 2013 modehuis

Het modehuis van Gucci is van Italiaanse oorsprong, maar gevestigd in Nederland met een statutaire zetel, corporate fashion. Het werd opgericht door Guccio Gucci (1881-1953) in Florence in 1921. Het is momenteel in handen van de Franse mode-conglomeraat Pinault Printemps Redoute. In het verleden is het vaak ten prooi gevallen aan overname door de Franse groep Mo√ęt Hennessy Louis Vuitton, Gucci heeft hier meerdere malen weten te ontsnappen. Zo is de Gucci Group, een beursgenoteerde onderneming sinds 1995, genoteerd aan Euronext Amsterdam (primair) en de New York Stock Exchange.

Kleding 2013 Gucci

Gucci kleding is er voor mannen en vrouwen. Online Gucci kopen kan op veel plaatsen op het internet. Uiteraard wil je wel altijd originele gucci kleding of Gucci accessoires hebben. Het kledingaanbod gaat van jassen, broeken, jeans, tops, shirts tot truien, en ze hebben nog veel meer damesmode en herenmode.

dameskleren Gucci - Online 2013 designjurken

Dameskleren Gucci - 2013 designjurken

Ook zijn er veel mode accessoires van Gucci. Gucci is een trendsetter en heeft altijd die sieraden, als Gucci tassen 2013, ringen, armbanden, kettingen, Gucci horloges 2013, sjaals en mutsen die je kleding outfit 2013 compleet maken. Natuurlijk heeft deze mode grootheid ook een eigen Gucci parfum lijn. Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn er parfums met fantastische geurtjes van Gucci 2013.